Sjon Brandsairshipsbirdsreadymades'Groceries'Divertimentiexpositionsinfo

P E R S B E R I C H T
PERIPHERALIA
EXPOSITIE NUTTELOZE OBJECTEN BIJ VREEMDE VOGELS

Sjon Branðs, m.m.v. diverse dode en denkbeeldige vogels

plaats tentoonstelling geheim
opening: maandag 1 augustus 20.00 uur
expositie: dinsdag 2 t/m zondag 14 augustus 2011 dagelijks vanaf 20.00 uur

 

 Ter ere van deze alom mistroostige zomer en de daarmee gepaard gaande overal opwellende zwaarmoedigheid organiseert Sjon Branðs deze maand een hartverscheurende tentoonstelling van volkomen zin- en nutteloze voorwerpen, oftewel kunst, onder de naam ‘Peripheralia’. De locatie van deze zich verplaatsende tentoonstelling wordt geheim gehouden vanwege het Vogelbevrijdingsfront en de nietsontziende cultuurbarbarij in dit land. Mocht u het niet meer zien zitten, mocht u het zoeken naar de zin van alles achter u gelaten hebben en/of een genadig einde overwegen, dan biedt deze deprimerende expositie u zeker uitkomst. Diverse deskundigen staan klaar om u van dienst te zijn.
‘Peripheralia’ bestaat uit een veertigtal kleine objecten, deel uitmakend van een obscure verzameling. Om wat te noemen: een dooie mus op een verlegen suikerklontje, 5 cm, een fragment van God of een elastiekje om duiven aan elkaar te binden. Alle objekten zijn uitvoerig gedocumenteerd en de aanwezige kunsternaar is bereid om, indien gewenst, het een en ander toe te lichten. Ook is een uitgebreide catalogus verkrijgbaar.
 De tentoonstelling duikt alleen op wanneer het stevig regent, begint ongeveer om 20.00 uur en eindigt in gratis drank en andere genotsmiddelen. Het publiek wordt verzocht een creatieve en affectieve bijdrage aan de expositie en het onvermijdelijke feest te leveren. Toegang gratis.

 Nadere informatie geven wij niet, nutteloze inlichtingen kunt u altijd inwinnen via 013-5358041 of post©sjonbrands.nl.


terug Persbericht 'Peripheralia',  vrijdag 22 juli 2011

[home] > [vogels/birds] > [tentoonstellingen/exhibitions] > [PERIPHERALIA] > [persbericht]

© Sjon Branðs [donderdag 10 december 2020 | Thursday, December 10th, 2020]