Sjon Brandsairships / luchtschepenbirds / vogelsgroceries / boodschappenreadymadesexpositions / tentoonstellingeninfo

P E R S B E R I C H T

TWIET TWIET
TENTOONSTELLING Sjon Branðs

VREEMDE VOGELS OP HET VINKENTOUW

  Van zaterdag 22 t/m zondag 30 september 2012 in de Franciscanessenkapel, Bisschop Zwijsenstraat 22 te Tilburg, dagelijks van 14.00-17.00 uur en 20.00-23.00uur. Opening vrijdagavond 21 september 2012 om 20.00 uur.

  Met medewerking van Martijn de Boer, Geno Spoormans, Thijs Caspers, Jacq Palinckx, Katja Heitmann, Carina van der Walt, Wim Mengels, Martijn Neggers, Andrew Cartwright, Ad van Iersel, Hans Sparla, Nick J Swarth, Gert Brunink, David en Martijn, en het Theater van de Verloren Tijd.

  ‘Twiet Twiet’ is een tentoonstelling van vreemde vogels, die vrolijk de spot lijken te drijven met ons ‘arme’ mensen. Het zijn indringende beelden opgebouwd uit afvalmateriaal, met toeters en veren, glazen ogen en koperen poten. Kortom, uit alles wat je op straat en in huis kunt vinden. Het is een bos bonte karikaturen van ons menselijk bestaan.

  Deze tweede expositie van Sjon Branðs toont ons 28 kleurrijke vogels. Zij vliegen elkaar voortdurend in de veren met echte vogelgeluiden en stukken mensentaal. Het is een 24-sporige geluidscollage geworden van vogelzang, gedichten en prettig gestoorde onzintekst. De vogels laten ons een verkwikkende verzameling menselijke ondeugden zien en horen.

  Tijdens de opening en de beide zondagmiddagen is er een aantrekkelijk programma rondom vreemde vogels met bovengenoemde muzikanten, dansers, dichters en beeldend kunstenaars.

  De toegang is gratis en u bent van harte welkom. Info 013 5358041 of www.sjonBranðs.nl.


expositie

'TWIET TWIET' expositie vreemde vogels op het vinkentouw, Sjon Brands en Martijn de Boer, 21 t/m 30 september 2012, Franciscanessenkapel Tilburg ‘Twiet Twiet’ persbericht, 1 september 2012

[home] > [vogels/birds] > [tentoonstellingen/exhibitions] > [TWIET TWIET] > [voorbeschouwing]

© Sjon Branðs [vrijdag 15 februari 2019 | Fryday, February 15th, 2019]