Sjon Brands
Divertimenti
Sjon Brandsairshipsbirdsreadymades'Groceries'Divertimentiexpositionsinfo  


in development
 
 

Brabants Dagblad
Brabants Dagblad 2-2-2019
Brabants Dagblad 2-2-2019

P E R S B E R I C H T

TENTOONSTELLING ‘NOT TODAY, FRED!’

  Raamtentoonstellingen aan de Stedekestraat

  Op de route van het Tilburgse station naar het Museumkwartier, waar dagelijks veel passanten naar De Pont en het Textielmuseum langskomen, bevindt zich een rij van tien ramen, waar maandelijks exposities plaatsvinden met werk van Sjon Brands en andere kunstenaars uit Tilburg. Dit particuliere initiatief, onder de ronkende naam Metropolitan Museum | Tilburg, biedt kleine tentoonstellingen die dag en nacht voor iedereen te zien zijn en draagt zo bij aan de levendigheid van een buurt die volop in ontwikkeling is.

  Barbie op de barricaden!

  Barbie wordt wakker, Barbie is ‘t zat! Genoeg polonaise! Barbie op de bres: Barbiepower! De ‘Vereniging voor gelijke Barbierechten’ en de ‘Bond van Dwaze Barbies’ hebben een landelijke demonstratie aangekondigd startend vanuit Tilburg. Het wordt een massale ‘Witte Mars tegen de Varkens’ onder het motto: ‘No more hanky panky, Romeo!’, een vlammend protest tegen Romeo’s al te lichtzinnige romances.
  De betoging warmt zich op in de raamtentoonstellingen van het ‘Metropolitan Museum’ in Tilburg: ‘Girls wanna have fun!’ Ze wachten op toestemming van de burgemeester om, zonder gele hesjes, het land in te trekken. Komt dat zien!

  Informatie:

  Raamtentoonstelling ‘Not today, Fred!’, dagelijks van 18 januari tot 28 februari 2019, 10.00 - 24.00 uur, plaats ‘Metropolitan Museum | Tilburg’, Stedekestraat 15 (zijstraat Wilhelminapark), 5041DM Tilburg.
  
  Informatie: www.metropolianmuseum.nl of www.sjonbrands.nl
  Organisatie: Bureau Dorith, www.bureaudorith.nl, tel: 013 535801 / 06 20325030.
  Bijgevoegd: foto ‘div-ntf-kitty-1920x1080.jpg’ en ‘persbericht als Word-document’.
  

‘Not today, Fred!’
Tilburg.com
Tilburgse Koerier
 
  [home] > [divertimenti] > [nottodayfred] > [pers]

© Sjon Branðs [woensdag 1 maart 2023 | Wednesday, March 1st, 2023]