Sjon Brands
ART|EXP
Sjon Brandsairshipsbirdsreadymades'Groceries'Divertimentiexpositionsinfo  
ART|EXP
 
XRGY
 
XRGY Research Center

Universiteit van Giersbergen

zaterdag 9 oktober 2021

 

   Heeft u (persoonlijke) vragen over (het onderzoek van het ‘XRGY Research Center’ naar) ‘seksuele energie’? Ik ga er met alle plezier op in. Deze rubriek is voor al uw erotische mysteries. Wacht niet, schroom niet, ik sta voor u klaar! Voor alle vragen kunt u terecht op de Facebook-pagina ‘Olga weet raad’. Op deze pagina treft u een selectie van posts aan die mij zijn opgevallen. Veel plezier ermee. Uw lieve Olga

   Van Zandbergen draaft door

zaterdag 9 oktober 2021

    Mijn voormalige collega aan de ‘University of Beemsterzwaag’, professor Maurice Van Zandbergen, draaft weer eens door. Niet om aan te zien. Zijn onbeholpen experimenten met naaktslakken in potjes met electroden waren nog niet ontluisterend genoeg. Integendeel, volgens Van Zandbergen, het was dé ontdekking van de eeuw. Aanleiding voor het ontembare genie om een complete productielijn op te zetten voor het vervaardigen van ‘erotische massa’! Jawel, u leest het goed. Waaruit? Uit naaktslakken nota bene! Via extrusie en destillatie in zijn laboratorium. Je houdt het niet voor mogelijk. Is dit nog wetenschap? Afijn, hieronder ziet u zijn productieproces. Het wordt vast een doorslaand succes. Oei, oei.


 

   “What decadent shit!”

maandag 4 oktober 2021

   Antony Passer: Visited XRGY site. On your advice, Olga. What did I see? Research on gender identities? Really? Help us! What decadent shit. Are you sane? Nothing else to do? Please, stick to sexual energy, dear Olga!

   Dear Antony, thank you for your rather bold advice. We investigate the relationship between ‘sexual energy’ on the one hand and natural and social phenomena on the other. Of course, not every domain is relevant, but we won’t know that until we’ve researched it. That’s what science is for, we think. So, see you later, kind regards, Olga.

   ‘Confort Tripod’

woensdag 29 september 2021

   Het is een hele eer dat ik als wetenschappelijk medewerker als een van de eersten de ‘Confort Tripod’ mocht uitproberen. Het toestel is gebouwd om vrijwilligers en donoren van ‘seksuele energie’ aan het ‘XRGY Research Center’ gerust te stellen. Ik kan u verzekeren dat het ding werkt, en hoe, het is een hele beleving! Zelfs de snelheid is regelbaar. Van het apparaat dan. Warme groet, dr. Olga Van Zoutburg.

Euro-octrooi CD206618349D·2021-05-27·XRGY XB01
 

Euro-octrooi CD206618349D·2021-05-27·XRGY XB01
 

 

naar boven 

   ‘Tournesol’

vrijdag 24 september 2021

   Ons onderzoeksteam gaat uit praktische overwegingen over tot vaste opstellingen om de ‘seksuele energie’ in ons land automatisch te detecteren. Hiertoe is een ‘Tournesol’ (‘Satellite Dish Sexual Energy Transceiver’) ontworpen (zie blauwdruk). De installaties gaan als eerste geplaatst worden in Giersbergen, Amsterdam, Tilburg en Twisk-Opperdoes. De ‘Tournesol’ scant de wijde omgeving van de opstelling af, de reikwijdte bedraagt ruim 100 meter. Het systeem wordt 7,12 m. hoog, 6,68 m. lang en 4,20 m. breed, het gewicht is 4,42 ton. De geschatte ontwikkelingskosten bedragen, afgezien van tegenvallers, zo’n € 20 miljoen.

   

 

naar boven 

   Heeft er nog iemand anders last van naaktslakken?

dinsdag 21 september 2021

   Onverwacht bezoek. Maandagavond stond hij plots aan de deur, professor Maurice Van Zandbergen, mijn voor-malige projectleider aan de ‘Universiteit van Beemsterzwaag’, jaren geleden. “Goedenavond Olga, lang niet gezien, klopt het dat jij ook last hebt van naaktslakken in de tuin?” Ik had al eerder gehoord dat Van Zandbergen naakt-slakken verzamelt voor de productie van ‘erotische massa’ in zijn ‘Universal Orgone Laboratory’. Om de wereld te redden natuurlijk. “Uh, goedenavond, Maurice.” De professor was al doorgelopen en druk bezig achter in de tuin. Een uur later stonden tientallen potjes boordevol naaktslakken op mijn aanrecht. Van Zandbergen was enthousiast aan het experimenteren met elektroden. “Fantastisch, Olga, moet je kijken!” Ik, compleet overvallen, kon niets anders meer uitbrengen dan: “Tsja, zal ik dan maar koffie zetten?” Heeft er nog iemand anders last van naaktslakken? Alsjeblieft?

   

 

naar boven 

   Ophalen ‘seksuele energie’?

woensdag 8 september 2021

   Herman van Haaren: Beste Olga Van Zoutburg, ik heb ergens gelezen dat je seksuele energie kunt doneren aan XRGY, maar mijn dwingende vraag is kun je de energie ook ophalen? Ik zou het zeer op prijs stellen als u mijn identiteit verborgen houdt.

   Beste Herman van Haaren, bij deze houden wij uw identiteit geheim. Wat betreft uw vraag over het ‘ophalen’ van energie. Ja, dat kan, dat wil zeggen, wij gaan de door ons opgeslagen hoeveelheden ‘seksuele energie’ te zijner tijd verspreiden op plaatsen waar dat het hardst nodig is. U komt daarvoor in aanmerking. U kunt zich op de wachtlijst aanmelden als ‘interested object’, anoniem natuurlijk, onder nummer 2357. U ontvangt van ons bericht als wij alle noodzakelijke onderzoeken naar de effecten van (het verspreiden van) ‘seksuele energie’ hebben afgerond. Komend voorjaar verwachten wij zo ver te zijn. Wij zoeken nog proefpersonen voor deze experimentele research. Wellicht iets voor U?

 

naar boven 

   ‘Confort Tripod’

woensdag 1 september 2021

   Sjon is bezig met zijn ‘Confort Tripod’ om vrijwilligers die ‘seksuele energie’ komen doneren aan het ‘XRGY Research Center’ gerust te stellen. De eerste proefpersonen waren blij verrast met dit apparaat. Sjon gaat het instrument nu verfijnen, ondertussen denkt hij stoutmoedig aan een complete meubellijn! De optimist.

   

   

 

naar boven 

   Volle maan en ‘seksuele activiteit’?

donderdag 26 augustus 2021

   Tim Oostelbos: Beste Olga Van Zoutburg, nu vroeg ik mij af of jullie verhoogde activiteit meten zo rond deze dagen, wanneer er volle maan is. Zo ja? Is het mogelijk dat deze activiteiten behalve dat ze verhoogd zijn ook van een ander kaliber zijn? Zeg: meer oers? Ik vraag dit voor een vriend.

   Beste Tim, bedankt voor jouw vraag. We zien wel enige fluctuaties in onze maandelijkse metingen naar ‘seksuele energie’, maar of die samenhangen met de stand van de maan is nog te vroeg om te zeggen. Wel zien we enig verband met het wisselvallige Corona-beleid en het dito weer. De stand van de maan zal best wel invloed hebben op het weer, maar we denken dat het effect daarvan in het niet valt bij de huidige klimaatverandering. Vandaar dat we een onderzoek starten naar de verhouding tussen ‘seksuele energie’ en temperatuur.
   Je vraagt naar het kaliber van (erotische) activiteiten. Daar houden we ons niet mee bezig. We meten ‘seksuele energie’ en geen ‘seksuele activiteiten’. Dat zou de samenleving niet pikken, vermoeden wij. En hoe zouden we dat moeten aanpakken? Een onderzoeker met een notitieblok in iedere slaapkamer? Er is weinig onderzoek bekend, behoudens dan het omstreden project van Bloopers-Knol. Volgens ons betekent een hoge ‘seksuele energie’ niet automatisch een verhoogde ‘seksuele activiteit’. Sommige mensen en dieren kunnen het best alleen af, neem bijvoorbeeld naaktslakken. Doe de groeten aan jouw vriend.

 

naar boven 

   Ingeplugd bij Huawei en Bill Gates?

donderdag 19 augustus 2021

   Nick J Swarth: Word ik met de ‘sexual energy busters' van XRGY Research Center ook ingeplugd bij Huawei en Bill Gates, net als met mijn corona vaccins?

   Don’t worry, Nick, onze ‘sexual energy busters’, nog in ontwikkeling, zijn ‘stand-alone’-instrumenten, die op generlei wijze, ook niet digitaal, verbonden zijn met clubs als van Bill Gates, Mark Zuckerberg of Huawei, noch met de KGB, CIA of AIVD, de Katholieke Kerk of NVSH, de EO of het Naaktslakkenbevrijdingsfront. Ze zijn volkomen onafhankelijk, met uitzondering misschien van hun 12 Volt DC laboratoriumvoeding. Wel kunnen ze, in de nabije toekomst, ieder ‘interesting object’, zoals jij, ‘inpluggen’ met een verse lading ‘seksuele energie’. Ronduit verfrissend! Je zult nog even moeten wachten, onze experimentele ‘X-Buster’ is nog in ontwerpfase, zie afbeelding. We kunnen je al wel op de wachtlijst plaatsen.

 

 

naar boven 

   Wat doen jullie met al die opgeslagen ‘seksuele energie’?

donderdag 19 augustus 2021

   Bram de Haan: Wat doen jullie met al die opgeslagen ‘seksuele energie’?

   Beste Bram, dank je voor je vraag. het ligt in de bedoeling om de verzamelde ‘seksuele energie’ later te verspreiden om het voortbestaan van de mensheid te garanderen en de kwaliteit van ons leven op aarde te verbeteren. Daartoe zullen we eerst de opgevangen ‘seksuele energie’ moeten testen om schadelijke effecten uit te sluiten. Daarom zijn we op dit ogenblik bezig met ons kwalitatieve onderzoek. We maken vorderingen en hopen deze winter een heel eind te komen. Ten tweede gaan we, het ‘XRGY Research Center’, in het voorjaar 2022 een aantal pilotprojecten opzetten om de resultaten van een kleinschalige distributie van ‘seksuele energie’ te meten. We willen u later niet voor onaangename verrassingen plaatsen. Tenslotte zijn we begonnen met het ontwerpen van een aantal speciale werktuigen om ‘sexuele energie’ over de aarde te verspreiden, te beginnen op plaatsen waar dat het hardst nodig is. Te denken valt aan ‘sexual energy busters’, mobiele artillerie, ‘artificial intelligent’-drones en speciale lanceer-inrichtingen. Mogelijk zijn deze voor de zomer van 2022 operationeel. U kunt een ware ‘Summer of Love’ verwachten. Het wordt feest!

 

naar boven 

   IPCC-rapport / ‘seksuele energie’ en temperatuur

zondag 15 augustus 2021

   Moniek Vrhrn: Geachte mevrouw Van Zoutburg, beste Olga. In het IPCC-rapport dat vorige maand verscheen stonden schokkende en zeer verontrustende feiten over klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Dat lezende, vroeg ik mij af: hebben al die hitteverhogende zaken ook effect op de seksuele energie van mannen, vrouwen en andere interesting objects in de betreffende regio’s? Zou er een correlatie bestaan tussen verhitting / opwarming en de hoeveelheid opgewekte seksuele energie? En, als dat zo is, moet er dan niet nog veel meer opslagcapaciteit komen voor al die potten en blikken met S.E.? Waar moet al die opslagcapaciteit gestalte krijgen?

   Beste Moniek, hartelijk bedankt voor uw indringende vraag. Helaas kan ik u hier nog geen wetenschappelijk onderbouwd antwoord op geven omdat onze research dit belangrijke terrein nog niet heeft betreden, hetgeen door het verschijnen van het IPCC-rapport ondertussen mogelijk achterhaald is. De eerstvolgende bijeenkomst van het onderzoeksteam ga ik een onderzoek voorstellen naar de relatie tussen ‘seksuele energie’ en temperatuur. Dus nogmaals, hartelijk bedankt voor uw waardevolle suggestie.

   p.s. Persoonlijk kan ik uit eigen ervaring meedelen dat ondergetekende boven de 41,5°C wat minder tot polonaise geneigd is.

 

naar boven 

   ‘Universiteit van Biezenmortel’

zondag 15 augustus 2021

   Andrew Cartwright: Universiteit van Biezenmortel ligt heel dichtbij maar is een technisch uni, iets met beton-galettes. Ik hoorde dat de Biezen plannen hebben om Giersbergen te absorberen, iets wat ik zeer onverantwoord vind. Seks en beton zijn ontvlambaar indien gemengd. Ik zou eerder een alliantie adviseren ipv absorbatie. De laatse is voor sponzen, toch?

   Beste Andrew, dank je voor je interessante vraag. Beton en seksualiteit is inderdaad een uiterst gevaarlijke combinatie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft de legendarische Brit Geoffrey Pyke voor het ‘Ministry of Defence’ nog experimentele anti-duikboot-mijnen ontwikkeld uit pycrete (poederkoolvliegas, esdoornzaagsel en gegranuleerde dagboeken van gepensioneerde suffragettes), met het welbekende resultaat. Deze materie is overigens ook eetbaar, zij het slecht verteerbaar, ook niet als wafels. Maar dit terzijde, de Biezen vormen geen probleem, hun technische universiteit heeft zich helemaal aan de marktwerking onderworpen, het instituut ontwerpt tegenwoordig ergonomische fluitketels voor de Hema, zonder fluit. Wij zien dat niet als een bedreiging.

 

naar boven 

   Ontvangen ‘seksuele energie’?

vrijdag 13 augustus 2021

   Aniet Verhagen: Kan ik ook wat ‘seksuele energie’ van jullie ontvangen?

   Beste Aniet, dank voor je vraag. Helaas nog niet, je zult even moeten wachten. Het onderzoek van het ‘XRGY Research Center’ is nog in volle gang, we kennen nog niet alle effecten van het toedienen van ‘seksuele energie’. Die kunnen veel groter zijn dan we nu kunnen voorspellen. We willen graag voorkomen dat de samenleving finaal uit de rails loopt. Daar is niemand mee gebaat, Aniet, dus nog even geduld. Uw Olga.

 

leeg

   

   

   

 
 
Olga weet raad
Van Zandbergen draaft door
“What decadent shit!”
‘Confort Tripod’
‘Tournesol’
home
Last van naaktslakken?
 
Ophalen ‘seksuele energie’?
‘Confort Tripod’
 
Volle maan/seksuele actviteit?
Ingeplugd bij Bill Gates?
 
Toepassing seksuele energie?
IPCC-rapport & temperatuur?
Universiteit van Biezenmortel?
Ontvangen seksuele energie?
 
 
 
 
 
 
 
 
   
[home]
 > [divertimenti] > [xrgy] > [olgaweetraad]
 
© Sjon Branðs [maandag 22 november 2021 | Monday, November 22nd, 2021]